• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

autorizovaný AUTO EFEKT - Zlín

Zkušenost se servisem AUTO EFEKT Zlín mám


  • Celkem voličů
    59
Zdravím, tak minulý týden proběhla první výměna oleje na CX-3 cca po 11000 km. Budu to v těchto intervalech dle zkušeností dělat pořád. V Autoefektu perfektní domluva, p. Bouček skvělé vstřícné jednání na vysoké úrovni dokonce mi umožnili být u výměny, což je málokde. To svědčí o čestné a poctivé práci,která také byla odvedena zkušeným mechanikem. Po předchozích špatných zkušenostech s jiným autorizovaným servisem jiné značky chci být u toho co se děje s mým autem. Výměna olej originál, filtr práce něco lehce přes 3000Kč. Super cena v porovnání s konkurencí. Když do servisu tak jedině sem. Vřele doporučuji.
Mam autorizak autopalace v Brně 20km, Autoefekt 80km a stejne jezdím tam :)
 
AP v Brně je nic moc, Balvín je lepší, jezdíval jsem do Břeclavi (když ještě fungovala). Zlín možná stojí za to vyzkoušet. Dělají servis na ,, počkání"? Tedy objednat se na konkrétní hodinu a počkat si na to?
 
Presne...objednam se na urcity cas prijedu a za hodku dve zase frcim zpet


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Hlavně Boučkovi nebo Dlabajovi vždycky řekněte, že voláte/jedete na doporučení z MazdaKlanu. ;) Otevírá to ještě lepší domluvu, než když volá úplně někdo neznámý. ;)
 
Ono už je zvláštní, že jako Češi kteří spíše nadávají., tady tak chválíme jeden a ten samý servis.
Asi by jsme měli Boučkovi domluvit, ať trošku zabrzdí :p :D Není zvykem tak vyčuhovat.
 
Spíš než brzdit by si měly vzít příklad právě z pana Boučka a transparentního přístupu jiné předražené servisy.
 
Hlavně Boučkovi nebo Dlabajovi vždycky řekněte, že voláte/jedete na doporučení z MazdaKlanu. ;) Otevírá to ještě lepší domluvu, než když volá úplně někdo neznámý. ;)
suhlas tiez som spomenul teba a fakt to zabralo
 
AP v Brně je nic moc, Balvín je lepší, jezdíval jsem do Břeclavi (když ještě fungovala). Zlín možná stojí za to vyzkoušet. Dělají servis na ,, počkání"? Tedy objednat se na konkrétní hodinu a počkat si na to?
Ano;)

Tak na fakrure jsem se zorientovali celkem rychle co kolik stalo jen pro info, před 2 měsíci jsem měnil zadní desky na passata za 1350,- u Samohyla. Tady 2,5 a nikdo neměl potřebu stahovat zadní kotouč za 1,1 navíc. Co to je za svět tohle? Mazda není žádná prémiovka aby měla servis jako audi! Ještě jsem se v servise zeptal na cenu výměny oleje, no řekli mi 8tis!! Jsou normální? Už chápu, proč si každý vozite svůj olej. Zkuste ale říct třeba ve škodovce,,kde výměna oleje stojí do 4tis ze si přivezete vlastní olej, tak na vás budou koukat jak na idiota a vyrazí s vámi dveře. Tohle je ten reálný svět za bublinou Mazdy. Peace.
V Auto Efekt jsem byl po koupi Mazdy na prohlídku tak před měsícem, ať se na to mrknou a řekli mi co a jak. Chtěl jsem vyměnit olej a filtry, žárovky na kufru co nesvítí, doplnit kapalinu do chladice a ostřikovačů. Řekli mi co je jak opotrebene, co by se mělo časem udělat atd. S prací i přístupem jsem byl spokojený a za to všecko jsem dal 4 900 Kč, takže bych řekl že paráda. A když mi řekl ať přijedu ještě další týden, na výměnu obou předních ramen a aerbegu spolujezdce, že to vše hradí dovozce tak jsem se tetelil blahem, protože funglovky ramena, aerbeg, seřízení geometrie a práce. Zadarmo :eek: v dnešní době, za 2,5 hodiny hotovo a 15000 doma:D. Spokojenost veliká.

Řekli mi to, ze je na to svolavacka a pak mi to stejně nauctovali, zjistil jsem až doma. Už se mi tam nechtělo jet se rozčilovat. Mají v tom pěkný bordel+ty ceny, nechápu ze ještě existují. Ale pokud si tam každý vozí svůj olej a dily...
Jak jsi mohl zjistit až doma ze ti to nauctovali, když jim to tam platis a dají ti na to papír.
 
Poslední úprava moderátorem:
Objednání na servis -výměna oleje+filtr 5.000,-(700,- za litr oleje) +kabinový filtr 2.000,-! Je tohle podle vás vynikají cena jak tady všichni pějete ódy?
 
Ta cena za ten olej je normální, to si musíš přinést vlastní.

Dobře, jaký mám koupit do Mazdy 6 2014 2.2D 110kw? Vyjde jistě více než o polovinu levněji než tam. A kabinový filtr si koupím a vyměním snad sám, dvojku za něj nedám ani omylem, když vychází na cca 500,- Mám pocit, že jim tam s cenama dobře jebe. Kdybych to neměl přímo pod barákem, tak...
 
kabinovy filt byl ve zline okolo 700 stejne tak vzduchovy...olejovy myslim okolo 300. s vlastnim olejem se bezne vejdu do 3000 tis + olej.
 
Olej jsme našel-koupím 0W-30 orig. za 239,- t.j. o 400,- méně na litru, tedy o 2tis. méně na výměně jen na oleji. To si vážně dělají prdel!
 
Back
Top