• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Aktualizace systému MZD Connect s dotykovým displejem (od roku 2014)

Lidi pruser jak vrata. Sel jsem na altualizaci 59 XXX behem toho odesla flashka. Nechapu to. Doma kontrola na pc a nejde.
Ted nastal problem ze po nastartovani nefunguje infotainment. Nesviti neraguje. Existuje nejaky reset ktery to rozchodi zpet abych mohl dokoncit altualizaci? Diky moc!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lidi pruser jak vrata. Sel jsem na altualizaci 59 XXX behem toho odesla flashka. Nechapu to. Doma kontrola na pc a nejde.
Ted nastal problem ze po nastartovani nefunguje infotainment. Nesviti neraguje. Existuje nejaky reset ktery to rozchodi zpet abych mohl dokoncit altualizaci? Diky moc!!

https://www.mazdaklan.cz/threads/oprava-bootovani-mzd-connect-po-neuspesne-aktualizaci.4407/ ano to umíme opravit...

Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk

Umím to i já, záleží na tom, odkud jsi.

Jedině vymontovat a poslat, třeba přes Zásilkovnu.

Jen CMU (displej a tuner fakt potřeba není), více přes soukromé zprávy...

cau, je nekde nejakej changelog vsech verzi a co se kde upravovalo?

Music DB: 00.09.000
Fail Safe: 70.00.367

je to posledni verze? mam problem ze mapy dost casto nevidi spoustu konkretnich adres (nekdy i celou ulici nevidi) ..

Což je problém mapových podkladů, ne verze systému MZD Connect. Ale mapy se dají také aktualizovat, vydávají novou verzi 2x ročně. Ale dramatický posun v kvalitě mapových podkladů bych nečekal.

ohledne map.. min tyden jsem si stahl nove mapy na SD kartu (puvodni byly 2016) a jako muzu rict ze je to super ... mam vsechny ulice a umi to docela dobre i provoz navrhovat :) slape to super ... je to rozhodne lepsi nez ty stary.. mam jeste tri roky update takze urcite budu udrzovat aktualni ..

Ale našel jsem na ali i fičuru pro jablka za cca 2k wireless activator.. a telefon nemusi byt na kablu. Zacinam silne uvazovat.

přeju hodně štěstí. Po té, co jsem konečně rozchodil drátové spojení tak, aby to bylo spolehlivé, jsem si opět půjčil tuhle bezdrátovou krabičku a po dvou dnech testování ji zase vrátil :-( Sice se to připojovalo celkem slušně k telefonu, ale restartovalo to neustále infotainment a dělalo spoustu dalších nesmyslů :-( Ale třeba je to jenom v mém autě a bude ti to fungovat.....

ahojte, chcel by som si v mazde namontovať ten HW kit na AA, ale kukám že príde update na 74.00.200, ktorý prinesie wireless AA a CP, budem stále potrebovať ten HW kit, alebo počkať na update a potom sa pripojím na AA bezdrôtovo aj bez toho HW kitu ? ďakujem

To, že přijde update pro staré jednotky, není tak úplně jisté.

Pokud to chápu správně tak při UPDADE na 74.00.200 na novějších jednotkách což by snad mohla být i M3 BP rv 10/2020 by slapalo Apple CarPlay bezdrátově bez nutnosti HW výměny nebo dokupování krabičky?

Stačilo by si tedy pak koupit jen bezdrátovou dobíjecí podložku pro delší jízdy nebo hold cvaknout kablík kvůli dobíjení - nevadí mi cvaknout kablík na delší jízdu, vadí mi to pro krátké couračky, kdy večně lezu z auta.

Pokud to chápu správně tak při UPDADE na 74.00.200 na novějších jednotkách což by snad mohla být i M3 BP rv 10/2020 by slapalo Apple CarPlay bezdrátově bez nutnosti HW výměny nebo dokupování krabičky?
Kdes na to přišel?

Tady se to psalo - tak sem to asi nepochopil správně ?

Jako ze 2013-2018 mají Wi-Fi ale nové 2018-2021 Wi-Fi nemají? ?

Back