• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Dejte svůj hlas pro Firemní auto roku Mazdě CX-5!

  • Vlákno založil News RSS
  • Datum založení
Od 8. června až do 24. září 2012 je aktivní hlasovací aplikace pro internetové hlasování o Firemní auto roku™ 2012 v rámci fleetových cen vyhlašovaných každoročně časopisem FLEET firemní automobily (ALD Automotive Fleet Awards 2012). Hlasování je přístupné z internetových stránek www.FleetAwards.cz, ze stránek partnerů a mediálních partnerů akce. Dejte svůj hlas nové Mazdě CX-5 a hlasujte nám svůj hlas. Hlasujte zde.

Internetové hlasování je sice doplňkovou formou hlasování, doprovázející hlavní hlasování stočlenné manažerské poroty, nicméně vyznačuje se velkou soutěživostí. Automobilky samy hlasování podporují přes své dealerské sítě, partnery a jiné spřízněné subjekty, takže výsledky lze těžko odhadnout. Internetové hlasování tak vytváří svěží protiváhu přísně odbornému hlasování manažerů.

Pokračujte ve čtení...
 

Podobná vlákna

N
Odpovědi
0
Zobrazení
423
News RSS
N
N
Odpovědi
0
Zobrazení
434
News RSS
N
Back
Top