• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Naklápění xenonů

Thomas17

člen KLANu
37
Ahoj Mazdaři, mam menší problém na své M6 odešla mi dnes baterko po 4,5 letech, tak už mám objednanou novou. Ale teď večer jsem si všiml po nastartováni, že mi nenaklápí levý přední xenon:-( svítí to úplně před auto. Pravý si udělá nivelaci sám.

Můj dotaz, má to někde pojistku na naklápění? Nebo odešla jednotka?:'( případně může být uložená závada a po vymazaní bude vše ok? Jinak vše fungovalo jak mělo, auto jsem startoval přes náhradní zdroj.

Případně existuje přes diagnostiku nějaké základní nastavení xenonů a poté seřízení? Alespoň takto to musíme dělat my v práci u koncernu vím, že to sem nepatří koncern ale nevěděl jsem k čemu jinému to přirovnat.

Děkuji všem za pomoc.
 
Tak jsem si nakonec poradil zcela sám.
Diagnostika nic neukázala zcela bez závad, tak jsem si vzpomněl na radu od Kuby ze Znojma kam jsem dříve jezdil na servis. A odpojil jsem baterku - pól, a šel na 20.sec podržet brzdový pedál, aby se resetovali všechny jednotky ve vozidle. Připojil zpět a ejhle všechno funguje tak jak má :)

Takže problém vyřešen.
 
Back
Top