• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

brzdy Brzdy original vs. aftermarket

Takova asi stupidni otazka - ty tmave kotouce, jako jsou EBC Turbogroove nebo EBC Ultimax Blackdash USR, zustavaji porad takhle tmave i po case? Nebo se obrousi standardne do stribrna?
 
u těch kotoučů je nádherné to, jak brzdí. Jak vypadají je celkem jedno :) Desky Yellow stuff brzdí skvěle, ale pekelně práší ...s láskou vzpomínám na Red stuff, které brzdily stejně dobře a nevíc vůbec neprášily
 
u těch kotoučů je nádherné to, jak brzdí. Jak vypadají je celkem jedno :) Desky Yellow stuff brzdí skvěle, ale pekelně práší ...s láskou vzpomínám na Red stuff, které brzdily stejně dobře a nevíc vůbec neprášily
Tak já nepopírám, že brzdí dobře, jen by se mi líbily kotouče, který by byly tmavší :) mimochodem mám na prodej zadní desky EBC yellow stuff na tvé auto, neměl bys zájem za nějaký nízký peníz nebo rum? :D
 
mám na prodej zadní desky EBC yellow stuff
jakože bych měl zasrané i zadní disky? Neeee, děkuju :))) Zatím se s Yellow stuff smiřuju na předku. Brzdí fakt skvěle i nezahřáté, ale vyprodukují ohromné množství černého sajrajtu, co ulpí na discích.....
 
Kdyz jsem na to pred pul rokem koukal ja, tak Redstuff se nedaly sehnat. Ale vsak ted @Alamaster psal, ze je tam ma a teprve zajizdi, takze se sehnat daji? Tak proc Ty mas Yellowstuff, @Vitus-i?
 
Pavlíček dělá jenom na míru a co vím, lidi jsou spokojení. On dělal dřív s Kábrtem, ale Kábrt je kapitola sama pro sebe, ztracený případ.
Ahoj, tak uz som tam volal, ale nerobia strmene najblizsie 3-6 mesiace lebo chalan co to robi je vraj na dlhsej nemocenskej :( ale ked si vraj zozeniem axialne strmene, odporucal mi napriklad tie co ma novy Renault Megane RS, vraj to cez niekoho z francuzka niekto objednaval za 12-13 tisic inac original servis si vypyta 20t.Kc co je sakra ze moc ... takze momentalne zhanam nejake 4 piesty za rozumnu sumu aby som mohol prehadzovat na 18 vacsie kotuce a na zimu na 16" mensie :) zatial riesim len predok

PS: vizera ze vsetko sa bude dat na mieru podla potreby ... :)
dikez este raz za tip

keby ste niekto vedel o dobrych 4 piestoch z alfy, porshe alebo toho noveho meganu tak pls poslite do spravy, diky moc :)
 
Teda v navaznosti na ...

Uz jsem tu dlouho nic nedaval. Je to uz par tydnu, ale udelal jsem si vylet za @Max6 a ...

Zobrazit přílohu 12430

EBC TurboGroove na predku i zadku. EBC YellowStuff na predku (u zadku se ceka, az YS zacnou vyrabet pro muj model s elektronickou parkovaci brzdou).
Brzdit to určitě bude super a když to nebudeš drtit na okruhu jak já, tak i vydržej, ale počítej s tim, že ti z kol dost rychle zmizí ta červená a celý budou matně černý ;)

... at to treba neni jen v tom mem tematu. Brzdi to opravdu lepe, predevsim mam stale pocit, ze muzu brzdit vic a vic a ono to jde. Jeste jsem proste nenarazil na hranici (coz doufam, ze ani nebudu muset). Coz jsem rad, protoze u puvodnich brzd uz jsem byl trosku nesvuj pri brzdeni z vysokych rychlosti na dalnici (kolem 200 km/h). Fakt teda je, ze ja mel uz puvodni kotouce i desticky pred vymenou prakticy po smrti. @Max6 se pomalu divil, ze jsem jeste dojel.

Tak jako tak, vzhledem k memu stylu jizdy predpokladam, ze toho desticky prilis nevydrzi. Za mych predchozich 70k kilometru jsem sjel jiz dve sady (predni i zadni). Takze toto je treti. Kotouce jsem nemenil, ale mam je pretacene.

Ted uz si jen rikam, co na to pneumatiky. Ty zimni pri techto teplotach, vysokych rychlostech a takovych brzdach asi budou dostavat zabrat :D.
 
Potrebuju nove kotouce a desky na predni brzdy, z toho co jsem vycetl, jsem pochopil ze volba desek bude lepsi EBC RedStuff, pac ty yellow vic prasi, je tak? ale nevim jake kotouce? EBC TurboGroove nebo BlackDash USR ?

m6 GJ 121kw
 
obávám se, že stále nejsou dostupné. Naposledny jsme to s Maxem checkovali před asi měsícem :-( Jinak bych do Redů šel taky hned vzhledem k prášivosti žlutý desek
 
Back
Top