• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Konfigurátor autopotahu

Ahoj. Mám taky GL Revolution (chyba že jsem nekoupil Revolution Top) a ty sedadla látkové mě štvou, vypadá to hrozně ... čekal jsem na fotky a už jsem nemohl dočkat. Mi ale stačí jen na sedadla přední, dozadu nevidím a nesedám tam :)
Chlěl jsem na boky kůži nebo tak něco a uprostřed látku, tak jak to mám v GH výbava GTA. Koukám že to tak asi máš že ?? Kolik to cca stálo, teda zda víš jen za přední ??? Děkuji. Jo a vypadá to pěkně !!!
 
Ahoj, ja mam leather look (tj. umela kuze) boky a pak stred je vzdy alcantara (tvari se to jako kuze, ale ve skutecnosti je to latka z Italie). Je v tom komplet predek a zadek, hlavove operky a loketni operka. Jakmile je v tom alcantara, cena jde nahoru. Musis pocitat tak 16 - 18 tis. Od Madu komplet. Jen dve predni sedadla by mohla byt tak asi kolem 8 tis.? Je to ale jen muj odhad. Je to i vymyslene, ze vzadu na prednich operadlech mas kapsy jako u puvodnich sedadel. Ale nemusi tam byt. Je to jak se s nimi domluvis.

Mam pocity, ze Mad ani se skutecnou kuzi nedela, pokud se nepletu. Ukecal jsem je, ze na stredu nemam ty jejich loga. V jednoduchosti je krasa. Vypada to pekne a myslim, ze to i neco vydrzi. A urcite muzu potvrdit, ze to sedi na milimetry presne.

Kdyby si chtel pravou kuzi, budes se asi muset poohlednout po jinem vyrobci. Ja ani o zadnem nevim.
 
Vypadá to fantasticky.

MAD mám v Oktavce (tehdy cca 6000Kč v super akci)
Pokud jde o kvalitu MAD, po 10 letech nemám co vytknout a není to od slunka skoro vůbec sežrane jak čínsky výrobek, který nám v Puntu.
Pokud jde o montáž, tak asi 2 odpoledne práce po 5 hodinách co si pamatuji a ruce se mne hojily ještě týden.

No nynější cena MAD do Mazdy co jsem si počítal je přinejmenším odporná a zvážím zda to nutně potřebuji.
 
Jj, cena je dost vysoka, je to fakt raketa... Uvidime, co to vydrzi a jestli kvalita nesla dolu.

Kazdopadne na webu ma MAD konfigurator a tam se da vybrat z asi peti zakladnich rad vcetne custom vyroby a presne si navolit kombinaci vcetne treba prositi podle preferenci. Pokud by byly potahy z klasicke latky, tak byla cena o neco levnejsi. Konfigurator rekne presnou cenu.

MAD je pomerne velky a zavedeny vyrobce. Slysel jsem, ze sveho casu dodavali treba primo pro Skodu a tak.

Jinak pokud byste chteli videt vzornik, v Praze je na jedinem miste, a to je u dealera Skody/Porsche v Praze na Smichove. Tam jsem byl i ja. Chce to radeji videt v realu, foto casto zkresluje...
 
Tak jsem dnes byl v MADu na Slovensku a už mám taky potahy v MAZDĚ :) ... Nakonec vše Alcantara, boky vzhled kůže a sedák a opěradlo částečně ten vzhled jakoby semiš. Ráno jsem dojel, vybral a oni ušili a od jedné namontovali a ve tři jsem jel domů. Jelikož je teď koruna trochu silnější, tak to vyšlo na 16 i s tou prací a Expres šitím. Jo, ale cesta brzo ráno z Ostravy do Rímavské Soboty byla porod :-(
 
Tak to gratuluju! To vypada, ze cenove je to lepsi, nez ja mel pres eshop (mame asi stejnou konfiguraci latky). A navic ty to mas s expres sitim a instalaci. Ja to nemel expres a nemel instalaci a bylo to s dopravou pres eshop asi cca 17 tis. Kc.
 
No moje vypadají takto ...
Tak to máme téměř stejný. Jen jiná barva prošití, navíc máš odznáček MADu a pak i předek středu sedáku je z alcantary. Vypadá to taky moc pěkně. ;)

Zdar já mám na mojí M2 potahy od fa Mad leather look střed je perfo ,já jsem spokojený,jen manželce je v zimě zima.[
U leather look jsem zjistil, že v létě se umí umělá kůže i pěkně zahřát. Takže střed mám proto alcantaru. Ale zase alcantara dělá časem žmolky, tak to si člověk nevybere.:rolleyes:
 
Jo ten Odznáček tam prý musel být .... tak jsem si říkal, že ho doufám neucítím při tom jak jsem opřený a ne a taky vypadá i celkem decentně pěkně ... jinak ten sedák dole mi poradila ta paní u výběru, že je to lepší než kůže, když má člověk kraťasy a tak jsem si to nechal udělat tak. No uvidíme ... dle plánu bude MAZDA moje ještě asi cca 4 roky a pak ji dostane žena a té je úplně jedno na čem sedí ....
 
Odznacek se da ukecat, ze tam nebude. Mne se to povedlo. Ale zase jsem jim vysel vstric, ze si mohli dat vysite logo do leather look na vnejsi bok predni sedacky. Ale myslim, ze ten odznacek je taky OK. Je to decentni a pokud to netlaci do zad, pak neni, co resit a vlastne neni duvod, proc by tam nemohl byt.
 
@Kozlik perfektní kombinace, nenásilná, decentní, tohle mazdě prostě chybí od zaříznutí polokůže. Ještě by to chtělo výplně dveří nechat očalounit alcantarou. ;)
 
@Kozlik perfektní kombinace, nenásilná, decentní, tohle mazdě prostě chybí od zaříznutí polokůže. Ještě by to chtělo výplně dveří nechat očalounit alcantarou. ;)
Díky. Jinak o tom čalounění ve dveřích jsem uvažoval, ale nikde o tom nebyla zmínka zde ... viděl jsem to na AliExpessu i ukázku jak se to montuje (musel se sundat tapecírunk dveří)
 
Dneska v AHIFI odhlučnění : Přední podběhy, kapota, 4x dveře a torpédo (tak říkají tomu u stěračů).
 
Díky. Jinak o tom čalounění ve dveřích jsem uvažoval, ale nikde o tom nebyla zmínka zde ... viděl jsem to na AliExpessu i ukázku jak se to montuje (musel se sundat tapecírunk dveří)
Akorat by to mela byt alcantara z Italie. Pokud bude vyrobena v Cine, vydrzi to urcite min...
 
To je jasné ... ale asi to nechám tak bo to ladí k tomu sedáku a jak se opírám.
 
Jj. Myslim si, ze to s dverma ted ladi skvele. Jako kdyby potahy sedacek byly origo z fabriky od Mazdy...
 
Tak už jsme si konečně taky nainstaloval potahy MAD. nakonec autotextil+RS design...i když jsme dlouho váhal nad tím leatherlook. Ta montáž se fakt dá zvládnout z trochou trpělivosti doma.potahy1.jpg potahy2.jpg
 

Podobná vlákna

Back
Top