99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 373
Hlavně bych to před cestou do servisu nemyl, ani nesundaval sníh, je vidět že kapota je zaprášená takže nějakým mytím to nevzniklo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
NJN to je dan moderni doby..uz prakticky nic neni tak kvalitni jako drive a jeste to stoji o dost vice. Tohle bohuzel plati o vyrobcich spolecnosti Mazda i presto, ze jejich produkce v pomeru cena/kvalita/uzitna hodnota je stale velmi solidni.A opet budu srovnavat. Kdyz jsem byl pojistovat Pandu, rekli mi ze nevi proc,ale Fiaty maji 3x vetsi tloustku laku jako jine auta. Kolikrat jsem sel za kamionem, kaminky jenom tak cingali a nic nikde nebylo videt.
Antena na radio nebyla "shark" ploutev pro dizajn,ale radio hralo v huste zastavbe i v rovinate krajine bez problemu a preladovani.
Benzinu to zralo pulku co ted a poistku jsem nepotreboval. Ze ja blbec to prodal....
Ve dvou servisech jsme se dnes zhodli, ze je to mechanicke poskozeni, ale ani 5 lidi nedokaze logicky vysvetlit, jak muze neco takoveho vzniknout. V patek jdu na dolesteni a prelakovani, pry vetsina z toho jiz nebude poznat.