Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Asi mi zo nikdo neřekl... Prosím Tě jakým? Kde je to tlačítko?hloupý dotaz, nevypnul sis je tlačítkem ??
Ahoj, mám dovezenou CX 3 2dny a zjistil jsem, že nejdou senzory a ve Vašich příspěvcích píšete něco o vypínání/ ty píšeš, že jsi to zmáčkl?/, nechci někam jet a vypadat jako ...Díky za radu DanVoAhoj, tak u mě to bylo tak, že jsem včera dával dopucu tu svoji holku a zmáčkl jsem to... A potom jsem nechápal, proč nefungují.... Vše je už v pořádku a jsem zase o něco chytřejší... .
Ahojky.
Vlevo od volantu,u levého kolena maš nad malou schránkou asi 6 tlačítek... Na jednom je písmenko P. To zmáčkni. kdyby jsi nenašel, zkusím poslat zítra fotku, až budu u auta....