• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Světová premiéra zcela nové Mazdy6 Wagon na pařížské motorshow 2012

  • Vlákno založil News RSS
  • Datum založení
Naše žhavá novinka přináší zcela novou úroveň stylu a pohodlí vozidla kombi.

Zcela nová Mazda6 Wagon se poprvé představí na pařížské motorshow 2012, který bude zahájen 27. září. A společně bude vystavena naše zcela nová Mazda6 Sedan, která se poprvé představila na moskevské motorshow 29. srpna. Oba modely budou v Evropě uvedeny do prodeje do konce roku 2012.

Oba modely na pařížské motorshow budou vybaveny našim novým vznětovým motorem SKYACTIV-D 2,2 l o výkonu 150 nebo 175 k. Oba motory splňují jednu z nejpřísnějších evropských emisních norem Euro6.

Pro řidiče, kteří dávají přednost zážehovému motoru, budou vozy Mazda6 Wagon a Mazda6 Sedan rovněž k dispozici s našimi zážehovými motory SKYACTIV-G 2,0 l (145 nebo 165 k) a SKYACTIV-G 2,5 l (192 k) s přímým vstřikováním.

Náš nový vlajkový model Mazda6 je druhým zástupcem naší nové generace vozů, které jsou plně vybaveny technologiemi SKYACTIV a sledují designový motiv "KODO - duše v pohybu". Právě kombinace designu, dokonalého zpracování a technologie umožňuje nové Mazdě6 dosahovat tak vynikajících výsledků v oblasti ekologie a bezpečnosti. Do vybavení patří například naše průkopnická technologie i-ELOOP, která zásobuje elektroinstalaci vozu energií získanou při brzdění. A také nabízí jedny z nejpokročilejších technologií bezpečnosti na silnici.

Žádné z těchto funkčních opatření samozřejmě nijak nesnižuje to, co je pro Mazdu nejdůležitější - zážitek z jízdy. Jsme přesvědčeni, že budete ohromeni báječnou jízdní aerodynamikou obou vozů.

Pokračujte ve čtení...
 
Back
Top