• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Problémy s dálkovým ovladačem

Max6 - ale ti,co nemaji keyless start (soused ma naftovou Gh v totalnim holobytu,textil, klicem odemyka i startuje) by ale v takove situaci prepokladam tim nouzovym klicem v te spinacce ale otocil musel, je tak? Ciste ze zvedavosti, nenapada me jiny zpusob...Jen chci vyloucit tu jednu vetu, co jsi napsal,ze u GH se tim nouzakem netoci.
 
@jirka87 Tak samozřejmě ti co mají ještě klíček (klidně s obyčejným dálkáčem - ať externí nebo vystřelovací s integrovaným klíčem), tak startují otočením klíčku ve spínací skříňce, tak jako naši rodiče a prarodiče :blush:
U keyless startování je ale klíček pojmenován jako "nouzový" ať už se s ním otevírají dveře nebo startuje. U GH s keyless se do nouzového zámku pouze nouzový klíč zasune a pak zmáčkne startovací tlačítko. U novějších Mazd (třeba GJ) už ani nouzový zámek na startování není. Tam se keyless ovladačem mačká startovací tlačítko.
 
Poslední úprava:
@Max6 Maxi ještě dotaz prosím - zkoušel sem to vícekrát zamykat a odemykat přes DO a někdy se mi stane, že po zamknutí na DO blikne 1x a zamkne se, potom třeba po dalších 4 odemknutí a zamknutí se zamkne, zabliká jednou a do toho ještě třikrát po sobě hned za pár sekund po tom. Co to značí?
Děkuju ti
 
Přiznám se, že tyhle čachry s DO tak často neřeším a asi si to pletu s jiným autem, ale když 3x zabliká po zamknutí, tak jestli to neznamená, že máš vypnutý vnitřní senzory alarmu v kabině.
 
3x bliknutí hlásí vyřazení alarmu, je to stejný jako když se odpojí siréna
 
3x bliknutí hlásí vyřazení alarmu, je to stejný jako když se odpojí siréna
No je zajímavý, že třeba 7x odemknu a zamknu přes DO a nic, a na poosmé zamknu, zamkne se a pak ještě za pár sekund trojblik..
Asi když se zamkne a odemkne víckrát zasebou tak se odpojí alarm, třeba je to tak naprogramovaný kdyby někomu nešlo to tlačítko na vypnutí vnitřních čidel/alarmu, u těch mi to taky blikne třikrát když to zmáčknu po zamknutí
 
Mazdárek, mam prosbičku na ty z vás, co jste dokupovali klíček z Alíka a funguje vám ? ja koupil 2 a prostě nic. Nemáte ještě v historii odkaz na fungující? Že bych zkusil do 3tice všeho dobrého /zlého ?
(Mazda 6 gh 2009, klicek 5kw43409e)
 

Podobná vlákna

Back
Top