• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

autorizovaný Car Star Praha - Dolní Počernice

Zkušenost se servisem Car Star Praha mám


  • Celkem voličů
    62
Absolvoval jsem třetí prohlídku v Car Staru u mé Mazdy 6 GL. Pro zajímavost přikládám fakturu. Hodinovka za práci se oproti minulému roku nezměnila. Využil jsem slevy 20% na práce, co byla teď do konce září, a pak z jejich "VIP" byla sleva 5% na materiál. Aktualizaci map, Mazda Connectu a kontrolu čidla automatické regulace teploty (k mé žádosti) provedli gratis. Chtěl jsem od nich navíc koupit a nainstalovat zadní parkovací kameru, ale to jsem nakonec nechal udělat v Bošině, protože Car Star byl o více jak 3 000 Kč (s DPH) dražší.

Jsou tam pouze položky, které se provádí u třetího servisu vyjma opravy 1 ks pneu, kde jsem měl zapíchnutý šroub...

Nemohu si na nic stěžovat, vše proběhlo tak, jak mělo. Jen úplně nemusím model, kdy jeden technik to se mnou po telefonu objedná, druhý jiný to pak fyzicky přijme (a já mu znovu říkám, co potřebuji) a třetí (vedoucí) mi to pak předává hotové. Já vždy rád jednám s jedním člověkem po celou dobu, ale tak chápu, že to vždy nejde... Navíc na jejich obranu nutno říci, že když volá tecnik, že je auto hotové a že si jej mohu vyzvednout, je to vždy ten stejný, který si auto od Vás bere a ten Vám i vše vysvětlí a projde to s Vámi. Tak to jen takové malé rýpnutí. Pokud hledáte servis přímo v Praze, tak Car Star bych klidně doporučil...

IMG_0539.jpg
 
Zdravím kolegové, po delší době se musím ozvat a povědět Vám svou první zkušenost se servisem - tedy nikoli jen každoroční prohlídkou a výměnou oleje atd., ale s první závadou.

A jednalo se o zrcátka - vyhodnoceno jako vadné motorky (občas se otevřela, občas jen trošku, občas víc, ale ne zcela, každé jinak a pak jedno zůstalo otevřené a druhé zavřené při vypnutí motoru - auto má jako příplatkovou výbavu automatické sklápění zrcátek), cena opravy vyčíslena na 11 500,- auto 4 roky staré, tedy už po záruce.

Měl mě na starosti servisní technik, pan Šmucr, musím říct, že jsem nečekala, jak skvěle se ke mě zachová - při objednávce motorků mi sdělil, že zkusí dát žádost na výrobce, zda by i přesto, že auto již není v záruce, nebyla možná oprava "záruční" popř. nějaká sleva, vzhledem k tomu, že najeto bylo necelých 45k km, rok po záruce a pravidelně servisováno výhradně u nich. Už to, že to vůbec nabídl a zkusil, mě velmi mile překvapilo, protože mě by vůbec nenapadlo, žádat nějakou slevu nebo cokoliv. Popravdě jsem si nedělala vůbec žádné iluze, že by to klaplo a brala jsem to jen jako projevení ochoty. O to víc jsem byla překvapená, když mi za dva dny volal, že motorky jsou u nich a oprava bude zdarma. Dnes jsem tedy byla na opravě a snad to skutečně bylo motorkama a vše bude zas tak, jak má být:)

Zhodnocení - za mě další skvělá zkušenost s Car Star
 
Tak tohle je hezká práce a musím se za tuto chválu přidat. Auto v záruce ale bude končit v únoru 2021. Prodlužovat nebudu. Nájezd 20t km. Na autě pouze řešeny kosmetické drobnosti ale u všech posouzení jsem dostal díl nový a z toho má člověk radost pač jiné značky tohle neřeší. Jako velké plus vnímám zapůjčení vozu za 300kc na den po dobu servisu.

Drobné ťupky na chromové masce.
Maska vyměněna.

Osoupana bulva řadící páky.
Výměna za novou.

Osoupany volant a lehce odřený.
Výměna za nový.

Děkuji tímto servisu za skvělé jednání a proklientsky přístup.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
 
A to ti vyměnili na záruku? Mechanické opotřebení? To jsem nezažil.. Gratuluju.
To já spíš dostanu auto ze servisu podrápané ještě víc :laughing:
 
Ano záruka. Mazda to vnímá tak že do 20t km to bere jako vadu materiálu. Nad tento nájezd je už loterie zda to uznaji a samozřejmě taky záleží na lidech konkrétního servisu.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
 
To tedy před Mazdou smekám. A je pravda, že mě už překvapili bezplatnou výměnou ramen u CX-7 po 12 ! letech. Škoda, že moje příští auto nebude Mazda, teď dojíždím CX-7 a ze současné nabídky si nedokážu vybrat.
 
Dnes v CarStaru proběhla po půl roce již druhá garanční výměna nefunkčního zámku a při té příležitosti proběhla další (kolikátá už?) oprava nefunkčního sklápění zpětného zrcátka. Takhle to dopadlo... :confused: Mechanik asi honil kryt odstrojeného zrcátka někde po podlaze... Vážení, takhle tedy fakt ne! Nemám k tomu víc, co bych napsal... :confounded: Snad jen to, že jsem si toho samozřejmě všiml až doma...

IMG_20210423_162629.jpg

IMG_20210423_162636.jpg
 
No to si děláš prdel. Tak tohle je fakt mazec.. A to chci od nich zrovna prelakovat nárazník.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
 
No to si děláš prdel. Tak tohle je fakt mazec.. A to chci od nich zrovna prelakovat nárazník.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Tak ten bych tam nedaval, ja to udelal a je to,jak pesti do oka,absolutne netrefeny, takze ted nevim,co s tim :-(((, prej to je tim,ze to je plast a ne kov, ja lajk v tomhle,ale nemyslim si!
 
to @RosDuci . No můj postřeh z lakování plastů. Před časem mně lakovali zadní nárazník na CX-3 z důvodu výměny po nehodě barva Soul Red a napoprvé to taky netrefili. Taky jak pěst na oko. No s tím výsledkem jsem nesouhlasil a odmítl převzít auto. Na nic se nevymlouvali přelakovali znovu a ejhle, ono to jde. Napodruhé paráda, žádný rozdíl mezi původním a novým lakem. Takže jim asi tvrdě šlápnout na krk Jenom se vymlouvají.
 
to @RosDuci . No můj postřeh z lakování plastů. Před časem mně lakovali zadní nárazník na CX-3 z důvodu výměny po nehodě barva Soul Red a napoprvé to taky netrefili. Taky jak pěst na oko. No s tím výsledkem jsem nesouhlasil a odmítl převzít auto. Na nic se nevymlouvali přelakovali znovu a ejhle, ono to jde. Napodruhé paráda, žádný rozdíl mezi původním a novým lakem. Takže jim asi tvrdě šlápnout na krk Jenom se vymlouvají.
No ja uz to prevzal bohuzel :-(, potreboval jsem to auto,ale hlavne prvni to chtel za platit a pak az mi ho privezli, moje chyba.
 
A neresite třeba jen to že na plastu od výroby je lak jakoby tmavší a při delším pohledu je to vidět na predelu plast plech? Já to probíral s lakyrnikem a nevím jestli se soustředit na odstín z plechu nebo to prostě udělat stejně jako to je z výroby.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
 
Nene. Nesmí tam být žádný viditelný přechod mezi díly v barevnosti. Když půjdeš do salonu a prohlídneš všecky auta různých barev, najdeš tam v rámci Mazdy nějaký s rodílem ? Těžko. Viděl jsem to na zsela novém Fiatu, ale to je jiná liga. Jak říkám , mám osobní zkušenost o kterou se tady podělím. V mém případě nikdo se mně nesnažil přesvědčovat že na plastu je jiný odstín než na plechu. A proč to tedy napodruhé šlo ? Navíc i když jsem z Moravy, tak mám i negativní zkušenost právě se zmíněným prodejcem. Kupoval jsem tam zánovní Mazdu a jednání katastrofa, napřed zaplať potom ti dáme auto. Až jsem se důrazně dožadoval prohlídky auta, které jsem viděl jenom na fotkách tak s velkou nelibostí mi je šli ukázat. No asi věděli proč mi ho nechtěli ukázat, protože tam místní mechanici ho ještě umývali a nezapomněli vzít mytí motorového prostoru Wapkou !!! Všecko vevnitř mokrý, a ještě ze mně dělali hlupáka, že to vzali jenom hadrem, ale to by tam na spoustě míst nesměla stát voda. hrůza děs. Byl jsem rád že jsem z tama vypadnul. Sice jsem měl nějaké pochybnosti ale auto bylo za zajímavou cenu tak jsem ho vzal.
 
Přidám fotky co jsem našel v telefonu jak vypadá přechod mezi vyměněným zadním nárazníkem a plechem bočním původním. Navíc měněny ještě páté dveře za nové. takhle to má vypadat, jak z sjetý z pásu ;) Nepoznáš rozdíl.

002.jpg 001.jpg
 
Nemohu souhlasit. Na mnoha Mazdach je patrný odlišný odstín už od výroby. Moje má původní lak v krásném stavu a rozdíl je prostě vidět. Pak člověk neví jak to nechat lakovat. Má dělat pouze rozstrik na nárazníku pač má pouze lokální pozkozeni a lakovat celý je škoda.

f62ba7b217702aab68596550c1ea5414.jpg8d1f0953a08ad89f15fa2fb457ec3680.jpg

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
 
Poslední úprava moderátorem:
Můžeš mně navést na co se zaměřit na tvém autě ? Kde je rozdíl ? Já žádný nenašel, za mně je tvoje auto perfektní.

Ono fotky jsou dost zavádějící, protože záleží na úhlu focení, světlo-stín atd. Nejlepší je to "live".
 
Musíš se na auto podívat z různých úhlu a především bez slunce. Pak je patrný rozdíl v předělu nárazník a plech. Ale pokud to člověk nepozoruje tak to není postrehnutelne. Jen v lakovne neví jestli brát odstín z nárazníku nebo karoserie.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
 
Back
Top