• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika LED denní svícení místo halogenu W21/5W

Ty druhé mám a zatím fungují skvěle

Žádná hitparáda. Ve zpátečce svítí cca 8x míň, než ty z Alíku, kvůli kterým mi nechtěli dát technickou. Dokonce se do toho svítícího světla dá normálně dívat. Takže v noci při couvání to opět nebude produktivní, jako originál. Ale na projití STK asi dobrý. Budu to testovat a kdyžtak tam zase vrátím ty, co svítí.
A přitom by stačilo jen udělat světlo (parabolu), co by svítilo maximálně do metru výšky.

Tak W5W není W21/5W ale je fajn, že rozšiřují nabídku homologovaných led, tak snad časem bude i ta potřebná.

Co STK? Dáváte kvůli STK zase zpátky původní halogenové žárovky? Nebo si ledek ani nevšimnou a v pohodě auto projde? Díky

Já jsem nevyndal, tak mi to rozmluvil technik na STK, a musel jsem si vedle v šopu pro vláknový.
Na tuto STK, co jdu za 3 týdny jsem dal ty žebrácký LED 1,2W se kterými je pořád prd vidět. A pak, nejpozději na zimu zase nasadím ty normální 5, 10 W LED, nebo co to je. No, topí to pěkně. Ale jelikož na zpátečce nejsem nikdy dýl jak 30 vteřin, tak to neřeším. Prioritou pro mě je, na té kameře z Číny, vidět kam couvu.

Já jsem je pro jistotu na STK vyměnil za halogeny, který furt vozím sebou. Záleží na koho a v jaké náladě narazíš. Už mně kdysi na jiném autě kvůli nějaké banalitě, prostě vyhodili a že mám přijet znovu, i když to byla taky otázka pár minut něco dát do pořádku. Takže sem musel platit znovu. Technici jsou jako ruská ruleta, pokud tam nemáš někoho známýho.

Taky jsem na STK přehazoval na původní.Bylo mě to doporučeno technikem STK a nechtěl jsem to riskovat.

Back