- 363
Aby to nebyl poslední víkend v jiném okresu na dlouhou dobu :-(Počítají se bývalí Ostraváci, kteří dojíždějí co měsíc za rodinou? Zrovna víkend budu trávit v Porubě.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aby to nebyl poslední víkend v jiném okresu na dlouhou dobu :-(Počítají se bývalí Ostraváci, kteří dojíždějí co měsíc za rodinou? Zrovna víkend budu trávit v Porubě.
Mám dvě bydliště takže můžu cestovat mezi domovyAby to nebyl poslední víkend v jiném okresu na dlouhou dobu :-(
V tom soupisu výjimek je jasně uvedeno, že se můžeš vrátit do místa bydliště. Uvidíme. Vracíme se za prací, takže tak.Ne, ne, musíš si vybrat, kde stráviš následující týdny. Bude to jistě zábava
500? to není dost. Hlavně v tom soupisu nařízení se píše něco, pak v souhrnu otázek a odpovědí zase trochu něco jiného...prostě zase kočkopes.Já teď vymýšlím, jak dorazit na vlastní chalupu, tak aby tam mohli proběhnout potřebné práce na zahradě...a že jich je. Jistě bych ohrozil hromadu lidí jízdou v autě a poté trávením času v místě, kde je další živý člověk asi 500 metrů ode mě...
Ono možná kdybys jim nabídl, že potřebuješ pomoct na chalupě, tak by tě nechali v klidu projetJá teď vymýšlím, jak dorazit na vlastní chalupu, tak aby tam mohli proběhnout potřebné práce na zahradě...a že jich je. Jistě bych ohrozil hromadu lidí jízdou v autě a poté trávením času v místě, kde je další živý člověk asi 500 metrů ode mě...
Nevím já s červenou 1TZ poblíž školy LStura Co vy?Mazdar. Odkud z Poruby? Jsme sousedi?
To možná tuším, pokud jezdí občas kolem školy směrem ke KofoleJá mám pražskou značku 5AV u Hlavní třídy, jsme od sebe tím pádem kousek
Nene nebyl Btw máte někdo M3 BM/BN na 18" alu? Chtěl bych poznat ten rozdíl@Radek OV Včera v 16:30 u McDonalds jsi náhodou neparkoval? Zahlídl jsem tam červenou M3, ale SPZ začínala podle mě 1
Jop mam, muzem se domluvit. 18 mam cerne a 16 uz jsem schoval. Staci rict, dojezovou vzdalenost k tobe mam asi 6kmNene nebyl Btw máte někdo M3 BM/BN na 18" alu? Chtěl bych poznat ten rozdíl
@OMAN. Ve zprávách jsem o tom neslyšel. Bylo to vážné, nebo jenom plechy?