• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Výměna žárovek za LED u Mazda6 GH

Čau, tak to bylo opravdu tím, že mám světla nastavena na automatiku. Jakmile je zapnu natvrdo, kastlík se taky rozsvítí. Předpokládám tedy, že až bude tma, kastlík bude svítit. No, uvidíme.
Tak jsem zase o něco chytřejší.
Díky!
 
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zdali si dát na něco pozor při výměně žároviček v interieru - stropní světlo se jen nějak vycvakne? Co ty ve dveřích? A co světlo v pátých dveřích (kombi)?

Druhý doraz - jak se vyměňuje žárovka v předních mlhovkách?
Děkuji :)

edit Vitus: sloučeno do existujícího tématu, vše se tu dočteš, nebo se můžeš obrátit s výměnou na zkušené odborníky ,-)
 
Poslední úprava moderátorem:
Takový malý LED uprgrade aby bylo vidět, že se stále vymýšlí a testuje něco nového :)
Přisvícení do zatáčky - na pravou stranu nasazen kvalitní LEDmodul. Výsledek nad očekávání viz. video :cool:
Svítí to skvěle, dokonce ještě líp jak potkávací.
 
Ahoj,
Při výměně LED v osvětlení RZ jsem asi něco zkratoval a nesvítí mi osvětlení RZ, zadní světla vč. zadní mlhovky, přední parkovačky, přední mlhovky, podsvícení palubní desky, podsvícení středového panelu palubní desky.
Naopak přední světla vč. dálkových mi svítí, stejně tak svítí stropní osvětlení interiéru a světla ve dveřích. Poradíte mi někdo, jaká je to pojistka? Viz. foto rozmístění pojistek ve skříni v motorovém prostoru. Díky!
 

Přílohy

  • IMG_4584.JPG
    IMG_4584.JPG
    863,1 KB · Zobrazení: 26
Ahoj,jsem tu novy...Poridil jsem Mazdu 6 GH a prvni vec, do ktere jsem se pustil byla vymena vsech zarovek za LED...Mam jeste Superb II...Tam mam vse oledkovano, ale zjistlil jsem, ze u Mazdy to neni tak jednoduche jako u skodovky...kdyz pominu pristup k zarovkam,docela me prekvapily typy patic jednotlivych zarovek...Mam doma spoustu LEDek, ktere pasuji na koncern. Ty se daly pouzit do parkovacek, do casti interieru a na osvetleni znacky. Zbyvaly zarovky zpatecky, zadni mlhovky a blinkru. Proto jsem objednal potrebne LEDky na Aliexpressu. Po doruceni jsem se vrhl na vymenu. Zpatecka a mlhovka bez problemu. Bohuzel blinkry blikaly rychleji...Nasledovala dalsi objednavka z Aliexpressu a to odporu k zarovkam v blinkru..Hodnota 6 Ohmu...Po instalaci konecne vse podle predstav...Nekomu se to zda nepochopitelne, ale mne pripadal “plapolajici” blinkr v LEDkovem svetle proste trapny...

Odkaz na odpory k blinkrum, ktere funguji jak maji:
https://m.aliexpress.com/item/32722953654.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.9930e0cFFfr5f
 
Tak jsme dneska na srazu zase vyměnili pár lucerniček :D :)
Vlevo LED 4000K aby pěkně ladila barva ke xenonům vs. vpravo bludička s ošklivou barvou.
Zobrazit přílohu 8228 Zobrazit přílohu 8230
Hotovo ;)
Zobrazit přílohu 8229
Ahoj ,po shlédnutí kouzel světla bych měl dotaz a prosbičku na kolik vyjde oledkování M6 GH a zda je možné využít Tvých zkušeností a dovedností jestli jsem to správně zaregistroval, tak je to Tvá řekněme odbornost?
 
Back
Top