• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Laser Game - Moravia Unit / sobota 18.3.2017 15:00 / Prostějov

Přijedeš si zahrát Laser Game?


  • Celkem voličů
    9
  • Anketa uzavřena .
To vypadá, jako by ses nás bál :D Jasná věc, že budem rádi, když za náma přijedeš. Rádi tě poznáme ;)
Mimo jiné stroj @Davep byl ozdobou každého našeho srazu, tak se těšíme i na mazdičku :cool::happy:
 
kde si kdo stoupne tam bude stat?
Kápl si na to zcela přesně.
Tam kde budeme všeci parkovat, přímo před laser arenou, tak tam stojí i auta z okolních paneláků nebo z vedlejšího Lidlu, když je tam plno. Takže na nějaký kolektivní parkování bych to tam neviděl.
Pokud někdo bude chtít kolektivní fotku, budeme muset zajet například k nedalekýmu Albertu, tam bývá místa dost, teda pokud bude čas, na 17:00 máme rezervovaný stůl. :)
 
Jen ještě upozorním, ulice Plumlovská, je směrem z města (vyznačený úsek) uzavřená. Hodím sem screen.
 

Přílohy

  • mapa.png
    mapa.png
    121,4 KB · Zobrazení: 19
Poslední úprava:
Bude se vyhlašovat i anketa o nejšpinavější auto jarní části sezóny? Chtěl bych podotknout že budeme horkými kandidáty :D
 
Minihru o nejšpinavější vozidlo bych taky uvítal, rozhodně nedám konkurenci nic zadarmo :) Od prahů po kliky mám jinou barvu než od klik nahoru. Vážně jsem to chtěl umýt. Opravdu.
 
Jen si dovolím malé doporučení pro ty, co budou hrát poprvé- doporučuji sportovní oděv, případně triko na převlečení, pač se pořádně zapotíte :D
 
Back
Top