• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Organizér zavazadlového prostoru

Zaktualizovali katalog doplňků i pro M6, ale když jsem si chtěl objednat nový organizér do zavazadlového prostoru, zjistil jsem, že ještě ani neví, jestli to tu budou prodávat. :confused: Hlavně, že nabídku už poslali.

Muzes si to koupit primo u Thule
 
Jo, na to jsem koukal ještě na bejvalku M6ku, ale zdá se mi to předražený. Klidně si za dobré funkční provedení zaplatím, ale tady podle mě cena neodpovídá .

To je jako s origo tažným zařízením, cena hrůza.
 
No jako každé příslušenství od Mazdy to bude ranec. :depressed: Cenu nevím, není uvedena a ověřují, jestli to jde objednat. Dám vědět, až se něco dozvím. Odhadoval bych cenu tak na 5K. Nepřekvapila by mě ani vyšší cena.
 
Poslední úprava:
chlapi, jak máte řešený náhradní provozní kapaliny, startovací kabely, nářadíčko, škrabka a podobnej bordel v M6 wagon (GL). Ty boční přihrádky by šly nějak rozumně využít, ale bylo by třeba nějakých organizérů na sucháč. Nedá se někde něco v potřebných rozměrech koupit? Nejlepší co mě napadá je plech o délce šíře kufru nakonci zahnutý 25cm nahoru a ten umístit pod gumu (vanu) kufru. Tvořil by stěny pro ty výklenky.
 
Ja sem se inspiroval u kolegy @Bielan a koupil sem v Lidlu dve kapsy "ultimatespeed", ktere po mirnem "premlouvani" sadly do tech podbehu. Nemam to ofoceno, tak s dovolenim pouziju foto z jeho alba:

full


V jedne mam 2kilovej hasicak a lepici sadu, v druhe 5litrovej kanystr, lekarnicku+3uhelnik+vestu, a par drobnosti.
 
Tiez som na drobnosti použil tašku z lidla a štartovacie káble som schoval na pravu stranu pod ten maly plast ako keby v podlahe. Akurát sa tam vošli. Síce sa horšie vyberajú, ale hadam ti nebudem nejak často robiť. Najlepšie vôbec. ?
 
Back
Top