Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Čus, já mám ledky takový ty jak jsou dvě na každý straně. Zatím si nikdo nestěžoval a svítí to hezky.Zdar, co máte v parkovačkách?
Koukal jsem a žárovka je tam docela na ráně, tak bych chtěl nějaké co nejpodobnější klasické žárovce.
/952007cb-led-zarovka-12v-t10-bila-10led/5630smd-s-cockou/
Přidávám další praktické videoSamozřejmě už máme z několika zdrojů info, že to spíš nesvítí, než svítí, ale neviděli jsme žádný fotky, nic.
Nojo, je to tak, jak jsme se bavili. Ta parabola a ledka nejsou kompatibilní...Přidávám další praktické video
Na obrázku jsou to přesně ony Akorát je takovej problém, že jsme je s mazďákama ze všech možných odkazů vykoupili Už jsou všude jen T10 nebo 25W.
Teď čekám na větší várku, tak doufám že co nejdříve přijde to co má a budu je mít k dispozici.
Obecně nedávám LED do parkovaček k obyč halogenovým žárovkám vůbec. Je to hodně neestetické a nelíbí se mi to.
4000K je parádní k origo xenonům (cca 4300K)
Přesně tak, každému se líbí a preferuje něco jiného o tom žádná. Ještě se zkusím podíval a kdybych něco nového našel, tak se podělím.
Ale pokud se jedná o zpátečky, tak je fakt, že jsem ještě neviděl na žádném vozu, že by měl osazené origo LED z výroby s teplou bílou barvou. Např. Passat a Lexus mají stejnou barvu v přímém porovnání s těmito mými osazenými v Mazdě.
@Alamaster Přesunul jsem to do sekce GH
Ad 80W: Jo do zpátečky je to to nejlepší co může být. Potvrdí určitě i @pjetro , který nevěřil, otestoval mnoho modelů LED a nakonec tam tyhle 80W stejně má
Popravdě velký rozdíl oproti původním 30W nečekej. Svítí to maximálně o cca 20% více, jinak zbytek je spíše spotřebováno jako odpadní teplo. A hlavně druhá strana bude stejně "mrtvá".
Do mlhovky bych ji nedával, protože bych se bál, že když pojedeš déle se zapnutou mlhovkou, tak se utaví. Zpátečkou přeci jenom nesvítíš tak dlouho aby došlo k nějakému poškození. Plus ještě u některých LED není v provozu indikace zapnuté zadní mlhovky.
Do blinkrů bych asi zůstal u toho co tam má @Vitus, jelikož to svítí parádně, všechno už je spočítáno a otestováno: Předělání blinkrů do LED technologie
Ad mlhovky: Na machrovinu určitě super, ale moc nepředpokládej, že si s tím posvítíš. Schválně jsem zvědav na nějaké foto, popřípadě na shledání na srazu
Ad parkovačky: Vypadají dobře, určitě se budeme těšit na report, jak dlouho vydrží. Za mě bych řekl, že 7000K už je moc do modra a právě v porovnání s HyperBlue halogenům, ten barevný tón nebude sjednocený.
Určitě nepřeháníš, LEDek není nikdy dost Ale je potřeba myslet na zachování funkčnosti
Tak se budeme určitě těšit na report a tvoje postřehy
Mazdar
vypadají hezky a svítí hezky, bohužel moc dlouho nevydrží už mám třetí sadu v parkovačkách, většinou začne blikat nebo přestane svítit po cca. š měsících