OutlawMan
výkonný člen KLANu
- 152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
to nemeli ani tel 1l kde cena je cca 240,-?Teď jsem tam byl a ptal se, nic jiného jak ten total stejně nemaj.
Leda si donést vlastní.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Začíná se nám tu rozmáhat takový nešvar. Nejlepší asi bude se na nic předem neptat a postavit před hotovou věc: "Je to moje auto, moje peníze a když se vám to nechce dělat, tak nashledanou."O vlastnim oleji ani nechteli slyset.
Však proč by taky ne, existuje X jiných servisů. Takhle jim to udělá pár lidí, včetně recenzí tady a jinde a pak se uvidí, kdo se bude smát naposledy. Nezávislému opravci, jako je třeba @Max6 musí importér povolit přístup do DSR zdarma.Taky by ti ale na místě mohli říct, že ti servis prostě neudělají.