• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

Lidi jsou fakt blázní viz diskuse:
Silné auto? Obyčejná mazda. Stejně tak se mohl zabít ve Fabii, nebo v čemkoli jiném. Každé auto jede stovkou a taková rychlost na stejný výsledek stačí bez problému.

Každopádně celkem masakr :(
Neco mi rika,ze to nebyl naraz ve 100km/hod.. Vzdyt je to auto takrka o pulku kratsi!!!! Nejen skoda krasneho auta,ale hlavne dvou mladych zivotu.. Plechy vem cert,pri nehode,ale at se bic nestane!!! Jezdeme s pokorou a rozumem!!!
 
Osobně vim jak vypadá se šestkou náraz ve víc jak 100km rychlosti navíc bokem do stromu a to tohle nebylo stoprocentě (a to je navíc zepředu mnohem víc deformačních zón než při boční ráně)
To bylo možná 100 ale tak mil v hodině rozhodně ne kilometrů :confused: možná ještě víc.
 
Zaregistrovali jsme přelet vrtulníku, během chvíle letěl zpátky, pak se objevilo tohle. Moc do smíchu nám s klukama nebylo, je to kousek odtud... Osobně nevim, kdo to byl, ale nějaké informace se už donesly...
 
Před pár dny jsme jeli s přítelkyni do Zlína a za zatáčkou překvapení. Nasranému citrónu se nelíbilo za kamiónem a dodávkou, tak to začal předjíždět. Ještě že v tom úseku je celkem dost široká cesta. Ale je to tam celkem dost často, že tam lidi předjíždí, i když jedou auta do proti.

 
Dneska malá nehoda kousek od baráku. Jako celkem nechápu, jak ti dva se tam takto potkali.
Ta audina měla ale solidně trefenou pravou stranu. Na videu to není moc dobře vidět, ještě když to youtube zakompresí, tak jsem nahrál i obrázek, kde to jde líp vidět.

ice_screenshot_20170409-204935.png

A tady to vyjetí z benzínky slečna nějak nezvládla. Jen dodám, že za mnou byly ještě další tři nebo 4 auta a ten co se řítil ze spodku musel mít asi taky radost.

 
No já jsem strašně sprostej za volantem. Ale raději si zanadávám, než kdybych měl nějak "vychovávat" nebo nedej bože něco jiného. Jinak já myslel že to byl chlap,ale přítelkyně mě ubezpečovala, že to byla ženská.
 
Děda a přednost zprava - nezájem. :)

Taková klasická, běžná záležitost, ale nezabrzdit tak ho mám asi v autě.
 
Taky dobrý :). Přímo hleď a jedem. Co je mimo přímí pohled je nedůležité :D.
 
A tady to vyjetí z benzínky slečna nějak nezvládla. Jen dodám, že za mnou byly ještě další tři nebo 4 auta a ten co se řítil ze spodku musel mít asi taky radost.
Co je na tom za nezvladnute vyjeti z benzinky? Mozna se koukam spatne, ale nevypada to, ze by vjela do cesty a podle vseho presne pro takoveto najeti "do krizovatky" tam jsou nakreslene ty pruhy tak, jak jsou. Presne jedno auto se tam vejde.

Ale chapu, ze nekoho muze vystrasit, kdyz clovek nevi, zda hodla zastavit, nebo ne.
 
Máš pravdu. Místo tam je na to auto. Možná ta moje reakce byla přehnaná, ale to bylo způsobeno tím, že jsem tohle zažil u této benzínky poprvé. Já bych si osobně počkal na kraji a až by bylo místo, tak teprve bych to projel. Necítil bych se dobře, když bych stál uprostřed a zepředu a zezadu by jezdili auta 90tkou a někteří i rychleji. Nepřijde mi to 2x bezpečné se tam takto postavit, i když ta možnost tam je.
 
no ale přesně pro toto řešení tam to značení je ..... jestli se nepletu, je to na výjezdu ze Zlína směr Vizovice. Kousek od Johana :)
 
Jj je to kousek před Vizovicema, na tom kopečku.

Jinak jsem vyměnil zvukovou stopu ve videu (youtube to zpracovává), aby tam nebyla ta přehnaná reakce. Uznávám, že sem byl solidně vyškolený, že se tam může najet. Hold jsemna to jen nebyl na tom místě zvyklí a dnes to bylo poprvé, co tam někdo takto najel, tak mě to dost překvapilo :). No, příště to bude už s ledovým klidem :)
 
Poslední úprava:
Já tam žádné nadávky neslyším, jen nějakou hudbu:D Drtivá většina lidí tam čeká, až je volno a pak teprv vjedou do cesty.
Vitus: Johan je vzdálen od toho místa pár km. Toto je v Zádveřicích.

Btw. pozorní lidé se všimnou mého auta:D:D Aneb zase TomT boduje. ;):D Auto nemám v podpisu, ale je to Mazda.
 
Johan je vzdálen od toho místa pár km
Johan je jedna z mých nejoblíbenějších restaurací vůbec.... ale to patří do jiného topicu :)

....do Zádveřic jsem jezdíval k Samohýlovi do tiskárny na náhledy za mladých let. Ta pumpa bývala Slovnaft, nebo se pletu ?
 
Poslední úprava:
Back
Top