Floyd
výkonný člen KLANu
- 168
Ahoj, teprve čekám na svoji CX-3 Challenge Red Soul a nyní řeším co s gumama - bude dodaná klasicky na letních 215/60 R16 95V a s origo koly 6,5Jx16 ET50. Mám nechat tyhle disky na zimu a koupit k nim 16" zimní gumy (jakou značku doporučujete) a na léto sehnat 18" kola+pneu? Doporučujete jít do 18, nebo nechat i na léto 16"? Jde mi zejména o komfort jízdy, ale taky o životnost podvozku, vzhled atp. - v tomhle směru jsem byl až dosud docela náročný řidič. Pro info: nyní jezdím léto 18 a zimu 17", nicméně mám adaptivní tlumiče...
Protože vůz budu přebírat ke konci října, nabízím tímto úplně nové letní pneu 215/60 R16 92V, případně komplet celá origo kola. Vzhledem k termínu plánuji nechal mazdu rovnou obout na zimní pláště, a tím pádem by ty letní měly najeto 0 km.
Protože vůz budu přebírat ke konci října, nabízím tímto úplně nové letní pneu 215/60 R16 92V, případně komplet celá origo kola. Vzhledem k termínu plánuji nechal mazdu rovnou obout na zimní pláště, a tím pádem by ty letní měly najeto 0 km.