- 1 036
No posledne tri dni na majde jazdim ja....
No ale moc jsi nám toho zatím nenapsal. Chce to další fotky a postřehy. Docela bych ocenil pár fotek interiéru, sedačky apod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No posledne tri dni na majde jazdim ja....
No ale moc jsi nám toho zatím nenapsal. Chce to další fotky a postřehy. Docela bych ocenil pár fotek interiéru, sedačky apod.
Tak,tak mě třeba zajímá ta loketní opěrkanejlépe pak do vlastní galerie ,-)
Naše auto snad příští týden ... Těším se, ale už to tak neprožívám jako u M6.
Na to, jak to neprozivas, se Ti nejak nechce ty dva tydny cekat, at se podivas sam .No ale moc jsi nám toho zatím nenapsal. Chce to další fotky a postřehy. Docela bych ocenil pár fotek interiéru, sedačky apod.
Na to, jak to neprozivas, se Ti nejak nechce ty dva tydny cekat, at se podivas sam .
Ako vytvorim svoju galeriu?? Akosi to neviem najst
Galerie Klaňáckých vozů - jak na toAko vytvorim svoju galeriu?? Akosi to neviem najst
Momentálně jsem také řešil můžu vědět kde jsi montoval a za kolik a co je to za tažný? DíkyMontaz tazneho zariadenia...
Zobrazit přílohu 15084
Já montoval Bosal Oris s Bosal 13 pólovou elektroinstalací cena 11100,-Kč včetně zápisu do malého i velkého TP. Zároveň jsem kupoval nosič kol také od Bosalu na tři kola za 10200,- Kč dá se složit.Zobrazit přílohu 15173
Tazne bolo montovane vo firme Autocar Prešov, praca trvala cca 2 hodky a cena tazneho s pracou a so zlavou 411€...
V Čechách třetí značka za 600,- Kč cca do 14 dnůNrmam kedy nafotit nejake fotky, lebo priatelka s nim uz jazdi do prace, ale.dufam, ze cez vikend sa mi uz podari....
Inac u nas prihlasenie tazneho 6€ a nosic mam kupeny spred dvoch rokov menabo... akurat este 15€ stala tretia znacka na nosic...