Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ojro..?. Ze ses to ty, tak ti udelam cenu 2tis.
Já teda na té jedné vidím i při tom přehnaném nasvícení 3 okny dva docela pěkné zářezy.Pardon že jsem nereagoval na vaše fotky mající nulovou vypovídající hodnotu.
Cit: "Jak to myslíš, kyselý? Od profesora Rhona z Bubenče nemůžou být kyselé!"Nejedná se o nějaké zamaštění voskem, olejem ani WDčkem, ale o vyleštěný zrenovovaný lak, který byl odmaštěn, tudíž bez jakýchkoliv maskujících složek(fillerů)
Můžeš je zakroužkovat, nic takového tam totiž nevidím. "Zářezy v laku" považuji za výrazně viditelné a hmatatelné, neboť zasahují hodně hluboko, není třeba si k tomu ani zvětšovat fotky... Nic takového tam není, byť lak byl po koupi nového auta celoplošně poškrában od nešetrného mytí u autorizovaného prodejce a renovací nikdy neprocházel - ostatně je to poznat i podle typického pomeranče, kterou tyhle laky vykazují. Občasné mikroškrábanečky a oděrky od kamínků jsou na všech autech, se kterými se jezdí, taktéž i na laku zbrusu nových aut jsou mikroškrábance - někdy ale i výraznější vady (stačí se projít po showroomu) nebo i po strojním leštění - viz fotky od našeho nového kolegy. Tahle Mazda má za sebou 10 let a nemám ji postavenou v obýváku jako výstavní exponát. Když budu chtít, najdu vady na každém laku - na svém i na tvém, to není vůbec problém. Normální člověk ale nechodí kolem auta s lupou, ale jezdí s ním.Já teda na té jedné vidím i při tom přehnaném nasvícení 3 okny dva docela pěkné zářezy.
Predpokladam, ze si se svym autem muzu delat, co chci a spatne rozhodnuti muzu vycitat tak maximalne sobe. Ale pro me, jako obycejneho uzivatele auta, co se prilis nevyzna, mi o kvalite nic nerekne porovnani @CarDetailer s Swissvaxem a @Natural s @Doris-waxem. Takze obavu o lak muzu mit uplne stejnou, at uz to dam do pece komukoliv a jedine pripadne reference muzou zmirnit muj pocit. A reference byly dobre, takze ...... ono sahat na lak nového auta směsí blíže nespecifikovanou a obsahující kdovíco mi nepříjde zrovna bezpečné ...
...
Ano, souhlasím, lidé by si měli dávat pozor komu auto svěřují.
1. Vem si brejle.Můžeš je zakroužkovat, nic takového tam totiž nevidím. Nebo to je jako s tím pozinkem u Mazd, který tam podle tebe údajně je, i když výrobce tuto povrchovou úpravu nedělá....
Á tady někdo startuje na první nakopnutí. Až na to po 3/4 roku opět sáhnu houbou, taky vyfotím, od posledního mytí v dubnu před 15000 km jsem si vystačil pouze s tlakovou horkou vodou s mikropráškem. Používám obyčejný Meguiar's Gold Class, který kupuju v akcích na Halfords za zpravidla poloviční ceny, než se prodává v CZ, samozřejmě na dokonale umytý, vyčištěný, oclayovaný a odmaštěný povrch. O korozi si mysli co chceš, zatím můžeš studovat, jak jsou na tom ti nenadprůměrní: http://lmgtfy.com/?q=volkswagen+rezneMikroškrábance jsou na každém autě, to je vcelku normální provozní jev, při zvětšení jsem schopna najít mnoho vad v každém laku, ale toto nejsou žádné "pěkné zářezy", jak uvádíš. To si pleteš pojem a průjem. Případné mikroškrábance snadno vyleštím při další aplikaci svého vosku. Naposledy jsem to dělala před více jak rokem. Zajímalo by mne, v jakém stavu máš lak ty po roce od aplikce vosku, který používáš?
Ad zinkování, mám zcela jiné informace od skutečných odborníků, kteří s Mazdami dělají, a po pokusech jsem se přesvědčila, že ten "pozink" bohužel nefunguje, jako u jiných značek. Nadprůměrné problémy s korozí a nejhorší stupeň antikorozní ochrany u moderních Mazd byl shodou ve více nezávislých testech. Tak nevím, co si mám o tom myslet.
koukám, že tě profese naučila smysluplně jednat za účel dosažení vytyčeného cíle, kolego jojo desítky jednání s různými charaktery chce trocha cviku, neřknu-li, že se povětšinou jedná o manažerské posty, kde je občas potřeba "kličkovat", aby byl report správně pochopenzasedněte ke společnému stolu
Právě proto je tu už od začátku možnost, která byla opakována, si kdykoli přijet vosk ozkoušet, otestovat osobně.třeba by uměl i uznat chybu nebo přípravek po odzkoušení i lépe a objektivě ohodnotit na základě faktů bez vedlejších předsudků
Myslím si, že nesluší kritizovat a shazovat něco, s čím není žádná zkušenost. Ať už slušně nebo neslušně. A o přijetí kritiky to tu také není, spíše o ukazování faktů a vysvětlování určitých věcí.kritiku prijal velmi spatne a chovani k tomu ktery slusne kritizoval.......
kazit slunickovou naladu