- 602
Jo znám taky dva přípravky které už fakt fungují, ale dokud jsem nedostal od pána xy držkovou nadával sem si v duchu jaký že jsem vůl a skočil na drahého špeka. Jedním z těch přípravků je lahvička asi (musel bych jít do kotelny a to tet nepujdu) 10ml za pouhých skoro 30liber. Nano na okna. První sem spotřeboval skoro celou na přední okno a efekt byl cca týden podobný nano ve vodě do ostřikovačů! Za cca měsíc přijel "frája" na kukačku, kafe a co , jak si spoky s nano drahou blbostí ... Já - píp píp. Frája - twl ty si jouda .... no a po společné aplikaci ( všechna skla víc jak 4 hodiny práce) bylo nano na světě. Kapky jak hrachy a pár měsíců bezezměny!!! Tím sem chtěl jen říct že je spousta dobrých věcí za "hubičku", ale musí se to umět jinak to bude veledrahej sráč PS - jo a v té 10ml lahvičce zůstalo tentokrát víc jak polovic .... héč -Uzvávám, kdybych neuvedl nic konkrétního, takže například tento
za 650,- objem 250ml při správném nanášení(neplýtvání vystačí klidně na 50x navoskování karoserie)
Tady je krásně uvedeno klamání spotřebitelů, jelikož výrobce uvádí výdrž až 12 měsíců a přitom je otestováno, že toliko nevydrží-mám otestováno něco nad 6 měsíců výdrže.
http://www.detailingshop.cz/ochrana...llinite-super-doublecoat-auto-wax-476s-250ml/
Poslední úprava: