• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Přední kamera

No ja sice ne, ale Ty mas podle podpisu Revolution Top, ne? Tzn. nemas klasicke logo, do ktereho, zda se, je ta kamera urcena, protoze v logu mas radar. Nebo?
 
No já se připojuju k dotazu, zajímá mě to. Mám teda jenom trojku, ale to by mohlo být stejné.

V Revolutionu nemám radar, takže bych tam kameru mohl přidat. Tuhle se mi stalo, že byl moc vysoký obrubník (při přijíždění jsem si nevšiml) a nevešel se pod nárazník, ale zas byl moc nízkej na to, aby to zachytily senzory. Taky často parkuju čelem ke zdi a senzory řvou moc brzo a blbě se mi odhaduje, kolik ještě můžu přes řev....asi někdo namítne, že tohle mám mít v oku, ale já si pořád na ten dlouhej čumák nemůžu zvyknout (a taky mi s tím jezdí žena, na tu to hodit můžu :cool:).

Jak pak tohle funguje? Přepne to na signál z kamery, když začnou řvát parkovací senzory? Hodí to pak i grafiku senzorů přes obraz podobně, jako když je aktivní couvací kamera?

Díky!
 
Tady je intenzita zvuku vs vzdelenost u 6, predpokladam ze to bude u 3 stejne..
 

Přílohy

  • Výstřižek.JPG
    Výstřižek.JPG
    46,7 KB · Zobrazení: 70
Back
Top