ahoj, je možné dát ledky do denního osvětlení? dal jsem do potkávaček xenony, a barevně to neladí.Bude mi potěšením jako vždy. Letí SZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ahoj, je možné dát ledky do denního osvětlení? dal jsem do potkávaček xenony, a barevně to neladí.Bude mi potěšením jako vždy. Letí SZ
Možná kecám, a není to denní osvětlení, ale obrysové. Myslím ta malá světýlka na vnějším boku světlometů.ahoj, je možné dát ledky do denního osvětlení? dal jsem do potkávaček xenony, a barevně to neladí.
Zdravím, rád bych si pořídil rámečky s denním svícením z aliexpressu, ale bez mlhovek. Ty otvory na mlhy mají nějaké krytky? Z obrázku to není zřejmé. A jsou lepší jenom s bílým svícením, nebo i s žlutým světlem? Mazda CX 3 2019 Takumi.
Mám od Natural led a spokojenostZdravím všechny členy, zvláště majitele Mazdy.
Rovněž jsem majitelem Mazdy CX-3 rok 2019 výbava Takumi. Tudíž nehorázný problém se svícením. Kombinace žárovek H11+H15 je ta nejhorší, se kterou jsem se doposud setkal. Od prosince 2019 jsem vyzkoušel snad všechny možné homologované halogenové žárovky, ale výsledek byl vždy skoro stejný. V současné době mám všechny vnitřní žárovky včetně osvětlení RZ a zpátečkových světel předělány na LED. Zbývá tedy něco udělat i s hlavními světlomety. Předělání na Xenony pomocí dostupných sad do stávajících světel se mi nejeví zrovna jako nejlepší řešení. Raději bych zvolil LED řešení. Hledám mezi tzv. kvalitními žárovkami a našel jsem následující:
nebo2ks LED H8/H11/H16 Ultinon Pro5000 12V PGJ19-1/2/3
Špičkové diody LED Lumileds mají díky 5 800 K bílý paprsek podobný dennímu s...www.autolamp.cz
Chci se na názor na uvedené žárovky optat odborníka na LED technologie správce klanu Naturala. Pokud má k dispozici lepší řešení, tak bych se rád osobně sešel, jelikož bydlím cca 30km od Vyškova a není tedy z mé strany problém se osobně dostavit a problematiku dořešit.
Jen tlumený dálkový je debilní H15 zatím není náhrada.Zdarec, to máš od Natural dálkový i tlumený? Stačí je jen vyměnit? Díkec..
LED od Philipsu jsou dobrou volbou a jednoznačně doporučuji. Spíše ovšem koukej na označení HL (head light) než fog, jelikož jsou do mlhovek ve stejné modelové řadě výkonově slabší. Samozřejmě mám ve svém ledkovém pytlíčku led, které mají za stejně peněz o trochu více muzikyChci se na názor na uvedené žárovky optat odborníka na LED technologie správce klanu Naturala. Pokud má k dispozici lepší řešení, tak bych se rád osobně sešel, jelikož bydlím cca 30km od Vyškova a není tedy z mé strany problém se osobně dostavit a problematiku dořešit.
Díky za odpověď a upozornění. Určitě dám na Tvoje rady a LED H11 do hlavních světel si koupím od Tebe. Akorát bych se potřeboval na koupi domluvit rychleji. Je tedy nějaká rychlejší možnost, než za měsíc ve Vyškově?Ano, dálkové stále jen výměnou projektoru za bi-led či bi-xenon, kvůli sdružené funkci denního svícení, jak je tu již několikrát psáno
LED od Philipsu jsou dobrou volbou a jednoznačně doporučuji. Spíše ovšem koukej na označení HL (head light) než fog, jelikož jsou do mlhovek ve stejné modelové řadě výkonově slabší. Samozřejmě mám ve svém ledkovém pytlíčku led, které mají za stejně peněz o trochu více muziky
Domu druhému odkazu bych se asi vyhnul, pokud nechceš lovit půl ledky ve světle a druhou za světlemelektrika - Výměna halogenových žárovek v potkávacích světlech
Pokud máš rovnou zeď najedeš kolmo k ní asi 1metr od křídou si vyznačíš linii světel Jen je nutno dodat, že v tomhle případě světla nikdy správně nenastavíš tak, aby svítila přesně kam mají. Tak jak výše popisuje Natural... zajet na nejblížší STK nebo servis a podle regloskopu za pár korun...www.mazdaklan.cz
Více můžeme dořešit v SZ, do Vyškova pojedu cca za měsíc