Tobě tam jde 6V, co bych za to dal...no jasně, že to nechodí. Napoj tu kameru přímo na baterii (jen provizorně), v kufru nech zapojený video kabel a potom odpoj baterku. Při stále připojené kameře tu baterku zase připoj a zapni zapalování a zařaď zpátečku a měl bys mít obraz.Aby se kamera přihlásila musí být při restartu rádia (odpojení baterie) pod napětím. Pokud máš obraz z kamery, můžeš připojit +12V na světlo od zpátečky a -12V dobře ukostřit !! nebo použiješ měnič a necháš to zapojené na konektor v kufru (6V)
U CX5 jsem použil tento měnič
http://shop.mypower.cz/napajeci-zdroj-dc-dc-s-cipem-lm2577-2713
Tak tě opět zdravím,tak jsem se s chutí do toho pustil, ale úspěch se nedostavil. jak tak o tom přemýšlím tak mám dojem že se opravdu musí použit 6V kamera.pokud bude napojena na těch 6V tak při zařazení zpátečky začne napájet kameru a tento uzavřený okruh přes nějaký spouštěč spustí obraz.Aspoň tak mně to napadá. U těch káblíků co se táhnou dopředu je na to asi ten červený drátek.Jenže kam ho zapojit.Navíc pustit někam 12V to by mohla být taky sranda. Uvažuju,že pokud to člověk napojí na ty vývody 6V co jsou v konektoru tak si to ten impuls pustí asi samo.Ale to je jen moje úvaha.Třeba je to jinak.